Ajinomoto Logo Ajinomoto İstanbul
İletişim
Ajinomoto İstanbul
  • Hakkımızda
    • Ajinomoto Grup
    • Markalarımız
    • İnsan Kaynakları
    • Umami
    • Ajinomoto İstanbul
    • Tarihimiz
    • Bir Bakışta Ajinomoto
    • Global Network
  • Bilim ve Sağlık
    • Amino Asitlerin Sırrı
    • Amino Asitlerin Gücü
  • İnovasyonlar
    • İnovasyonlar
    • Sürdürülebilirlik
  • Basın
    • Basın Odası
    • Basında Biz
İletişim Yatırımcılar Online Tahsilat
Ülke/BölgeÜlke/Bölge
  • Ajinomoto Grup
  • Markalarımız
  • İnsan Kaynakları
  • Umami
  • Ajinomoto İstanbul
  • Tarihimiz
  • Bir Bakışta Ajinomoto
  • Global Network
  • Amino Asitlerin Sırrı
  • Amino Asitlerin Gücü
  • İnovasyonlar
  • Sürdürülebilirlik
  • Basın Odası
  • Basında Biz

Ajinomoto Grup

Felsefemiz Misyonumuz; dünyada gıda ve sağlığa ve gelecekte hayatın daha güzel olmasına katkıda bulunmak. “Sağlıklı beslen, Sağlıklı yaşa” sloganıyla, hep birlikte sosyal ve ekonomik değerler yaratırken sosyal sorunların çözümüne

Ajinomoto İstanbul

Ajinomoto olarak Türkiye’de faaliyete başladığımız 2011 yılından bu yana yatırımlarımızla büyümeye devam ediyoruz. Bizim Mutfak markamızla çorba, bulyon, harç ve tatlı kategorilerinde, Kemal Kükrer markamızla sirke ve sos

Bir Bakışta Ajinomoto

Rakamlarla Ajinomoto 114 yıllık birikimimiz, 130’dan fazla ülkeye yayılmış satış ağımız, 36 bölgedeki 120 fabrikamız ve 34 bin 615 çalışanımızla yüksek kaliteli çeşniler, gıdalar ve içecekler üretiyoruz. Ürünler Geniş ürün

İnsan Kaynakları

Ajinomoto Grup şirketi olarak amacımız, anlamlı istihdam fırsatları yaratmak için çalışanlarımızın çeşitlilik, karakter ve bireyselliklerine saygı duyan bir tutumla, onlara beceri ve yeteneklerini geliştirme ve kullanma fırsatları

Markalarımız

Bizim Mutfak Bizim Mutfak, geniş ürün çeşitliliğiyle pratik lezzetleri mutfağınıza getirmek için 2002 yılında kuruldu. Çorbadan bulyona, köfte ve çıtır pane harçlarından pudinge 4 farklı lezzet kategorisinde sofraları süsleyen Bizim

Tarihimiz

Sağlıklı Beslen, Sağlıklı

Umami

Umami Lezzetinin Keşfedilmesi Tokyo Üniversitesi’nden Profesör Kikunae İkeda, 1908 yılında ’Yudofu’ (haşlanmış tofu yemeği) içinde bulunan deniz yosunu kombu’dan yapılan çorbalarda farklı bir tat olduğunu ve bu yosuna tat veren aktif
  • Hakkımızda

    • Ajinomoto Grup
    • Ajinomoto İstanbul
    • Bir Bakışta Ajinomoto
    • İnsan Kaynakları
    • Markalarımız
    • Tarihimiz
    • Umami
  • Kurumsal

    • Kişisel Verilerin Korunması
    • Gizlilik Politikası
    • Bilgi Toplumu Hizmetleri
    • Bilgi Güvenliği Politikası
    • Online Tahsilat
  • Faydalı Linkler

    • Amino Asitlerin Sırrı
    • Amino Asitlerin Gücü

Bizi Takip Edin

  • LinkedIn
  • Youtube
AjipandaAjiPanda® Resmi Sayfası
  • Kişisel Verilerin Korunması
  • Gizlilik Politikası

© 2025 | Ajinomoto Co. Inc.