GİZLİLİK POLİTİKASI

GİZLİLİK POLİTİKASI

1.Kullanırken

Bu web sitesi (http://www.ajinomoto.com.tr), aşağıda ‘Bu site’ olarak adlandırılacaktır. Kullanırken, öncelikle kullanım koşulları aşağıda (‘bu koşullar’) olarak adlandırılacaktır. Lütfen bir sefer okuyup aynı fikirde olmanız durumunda kullanın.

Ajinomoto Türkiye (Ajinomoto İstanbul Gıda Satışı Limited Şirketi) aşağıda ‘Şirket’ olarak adlandırılacaktır. Bildiri olmaksızın koşulların içeriğinin değişme durumu olduğu için, lütfen bu duruma önceden anlayış gösterin.

Şirket, site kullanım ve gizlilik kuralları sözleşmesinde tek taraflı değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

2.Yasaklanan Maddeler

Bu sitenin kullanımında, aşağıda belirtilen eylemler yasaklanmıştır;

  • Şirket veya üçüncü şahısların mülkiyet ve mahremiyetlerini ihmal eden veya ihmal etme ihtimali bulunan, Şirket veya üçüncü şahıslara, dezavantaj veya zarar veren ya da verme olasılığı olan eylemler.
  • Kamu politikalarına karşı olan veya olma ihtimali bulunan eylemler
  • Suç eylemleri, suça teşebbüs olan veya olma ihtimali bulunan eylemler.
  • Çalışma faaliyetleri veya karı amaç edinen eylemler ya da bunların hazırlıklarını amaç edinen eylemler
  • Başkalarının mail adreslerini kaydetme gibi yalan duyuru, tebliğ eylemlerini gerçekleştirmek
  • Bilgisayar virüsleri olan programları kullanma veya teşvik etme eylemleri
  • Bunun dışında kanun, yasa ve yönetmeliklere aykırı olan veya olma ihtimali bulunan eylemler
  • Bunun dışında şirketin uygunsuz olarak belirlediği eylemler.

Şirket, yukarıda bahsedilen yasaklanmış eylemleri fark etmesi durumunda müşterilere önceden bildirim yapmadan, bahsedilen bölümün hepsini veya bir kısmını çıkartma hakkına sahip olmak ile birlikte, her zaman bu siteyi izleme yükümlülüğü almamaktadır.

3.Telif Hakkı Hakkında

Bu sitede yer alan her türlü tasarım, marka, logo ve ses, görüntü, yazı içeren bilgi ve belgeler (bundan sonra ‘İçerik’ olarak anılacaktır) üzerindeki fikri mülkiyet hakları ile telif hakları Bu şirkete aittir veya bir lisans anlaşması çerçevesinde kullanılmaktadır. Şirket, söz konusu hakları şirket tarafından yazılı olarak onaylanan 3. Kişi hak sahiplerine atfetme hakkına sahiptir. Sitemizde yer alan İçeriğin tamamı veya herhangi bir kısmı yalnızca sahipleri tarafından veya sahiplerinin yazılı izni ile kullanılabilir. İçerik üzerinde İzinsiz değişiklik yapmak, kopyalamak, kiralamak, ödünç vermek, iletmek ve yayınlamak yasaktır. Bu siteden alınan İçerik herhangi bir ticari amaçla kullanılamaz.

4.Feragat Konuları Hakkında

Şirket, bu sitede yer alacak bütün haberleri dikkatlice oluşturup yönetimini yapsa da, doğruluğu ve bütünlüğü hakkında herhangi bir garanti vermez.

Bu sitede yer alan bütün bilgiler ve tavsiyeler genel nitelikte olup bu bilgi ve tavsiyelere dayanarak verdiğiniz kararlardan Şirket sorumlu değildir.

Şirket, bildiri yapmadan, bu sitenin çalışmasını durdurabilir veya iptal edebilir. Dahası bu sitede yer alan haberlerin hepsini ya da bir kısmını değiştirme durumları olabilir.

Müşterilerin bu siteyi kullanması veya bir sebepten kullanamamasından dolayı müşteride oluşan bütün zararlar aynı zamanda üçüncü şahıslar tarafından veri yazma, yanlış giriş, bildiri, mail gönderi-alımlarında oluşan bütün hasarlar (Müşteriler arasında oluşan sorunlardan dolayı müşterin alacağı zararlar da dahil) hakkında şirket herhangi bir sorumluluk almamaktadır.

Bu sitemizden üçüncü kişilere ait sitelere verilen bağlantılar, sizi Şirket’e ait web ağının dışına götürebilir. Bu sitelerin içeriği, doğruluğu veya işleviyle ilgili olarak Şirket hiç bir sorumluluk üstlenmez. Bu bağlantılar iyi niyet çerçevesinde sunulmaktadır. Şirket, bağlantısını verdiğimiz sitelerde daha sonra olabilecek herhangi bir değişiklikten sorumlu değildir. Şirket ve bu sitenin oluşturulması, üretilmesi veya iletilmesinde yer alan herhangi bir üçüncü taraf, bu siteye erişim veya sitenin kullanımından doğabilecek herhangi bir doğrudan, dolaylı, arızi, tali zarar, ziyan veya hasardan veya doğabilecek cezai sorumluluktan ötürü hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Şirket, bu sitede yer alan İçeriğin belirli bir amaca uygunluğunu garanti etmez. Ayrıca, bu siteye erişiminiz, kullanmanız veya bu siteden herhangi bir ses, görüntü, yazı içeren bilgi ve belge indirmeniz nedeniyle bilgisayar donanımınızda veya diğer varlıklarınızda meydana gelebilecek herhangi bir hasar veya bilgisayar sistemlerinize bulaşabilecek kötü niyetli yazılımların sebep olabileceği hasarlardan Bu şirket sorumlu tutulamaz.

5.Kişisel Bilgilerin İdaresi Hakkında

Şirket, gizlilik politikasına bağlı olarak, müşterilerin kişisel bilgilerini uygun bir şekilde idare edeceğine dair söz vermektedir. Bu bilgiler şunlardan biri veya birden kaçı olabilir: cihaza özel bilgiler (örneğin, donanım modeli, işletim sistemi sürümü, cihazın benzersiz tanıtıcıları ve telefon numarası dahil mobil ağ bilgileri gibi). Kayıt bilgileri—Hizmetleri kullanım zamanınız ve süreniz, Hizmetler yoluyla girdiğiniz arama sorgulama terimleri ve cihazınız üzerine yerleştirdiğimiz çerezler içinde saklanan her türlü bilgi, konum bilgileri

Bilgiler, iştirakler, Vergi danışmanları, denetçileri ve diğer harici profesyonel danışmanlar, Şirket’in veya Şirketin işletmesinin bir kısmı ya da tamamının potansiyel alıcı veya yatırımcıları, IT sistemleri sağlayıcıları, müşteri memnuniyeti odaklı pazarlama programları gibi Şirket’e ürün veya hizmet sağlayan 3. Kişiler” vb. gibi kişi veya kurumlar ile paylaşılabilir.

Şirket, Kişisel Bilgileri aşağıdaki amaçlarla sınırlı olmak üzere kullanacaktır: Basılı yayınlar/yazışmalar göndermek, elektronik posta ile basın bültenleri veya bildirimler göndermek gibi.

Kişisel Bilgilere, sadece bu şirketin yetkili personeli ve Kişisel Bilgileri gizli tutmayı kabul etmiş olan üçüncü kişi temsilcilerimiz erişebilirler. Bu şirket , Kişisel Bilgileri açıklamadan, Kişisel Bilgilerden elde edilebilecek istatistiksel verileri (Tarayıcı tipi, coğrafi konum, yaş, cinsiyet, v.b.), Web sitesini iyileştirmek ve genel olarak tüketicileri hakkında daha çok bilgi sahibi olmak amacıyla kullanabilecektir. Elde edilen bu tür istatistiksel veriler üzerindeki her türlü haklar Bu şirkete aittir.

Bu şirket, web sitesindeki bağlantılar aracılığıyla ulaşacağınız üçüncü kişilere ait web sitelerinin gizlilik ilkeleri hakkında bir garanti vermez, bu nedenle kişisel olarak belirlenebilir herhangi bir bilgi vermeden önce, gittiğiniz sitelerin gizlilik yaklaşımlarını değerlendirmenizi öneririz.

Bu metin ile 6698 Sayılı Kişisel Verilen Korunması Hakkında Kanun kapsamında; Kişisel verilerin, elde edilmesi, depolanması, kaydedilmesi, muhafaza edilmesi, değiştirilmesi gibi verilerin üzerinde yapılan her türlü işlemin usulüne göre yapılması Bu şirketin sorumluluğundadır. Bu şirket, verilerin usulüne uygun olarak işlenmemesi nedeniyle doğabilecek zararlardan dolayı, 6698 Sayılı Kanun kapsamında hukuki işlemlerin yapabileceğini kabul etmiştir.

Bu şirket tarafından 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında aydınlatma ve bilgi verme yükümlülüğünün yerine getirildiğini ve bilgilendirildiğinizi beyan ve kabul etmiş bulunmaktasınız.  Topladığımız kişisel bilgiler ile sizi Şirket’in son ürün duyuruları ve yaklaşan etkinlikleri hakkında bilgilendirmek, sizi veya cihazınızı bir Hizmet için kaydetmek;

Hizmetlerimiz ile ilgili geçmiş deneyimlerinize dayalı özelleştirilmiş içerik sağlamak ve tavsiyelerde bulunmak;3. parti hizmet sağlayıcı servisleri üzerinden özelleştirilmiş reklamlar ve sponsorlu içerik gibi reklamlar vermek ve size promosyon amaçlı bildirimler göndermek ve buna göre işbu siteye erişimin sağlanması ile birlikte, Müşteriler, Şirket’in 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 10. maddesinden doğan aydınlatma yükümlülüğünü tam ve eksiksiz bir şekilde yerine getirdiğini ve aynı Yasanın 11. maddesi kapsamında başvurarak, kişisel verilerinin; a) işlenip işlenmediğini öğrenme, b) işlenmişse bilgi talep etme, c) işlenme amacını ve amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme, ç) yurt içinde/ yurt dışında aktarıldığı 3. kişileri bilme, d) eksik/ yanlış işlenmişse düzeltilmesini isteme, e) KVKK’nın 7. maddesinde öngörülen şartlar çerçevesinde silinmesini/ yok edilmesini isteme, f) aktarıldığı 3. kişilere yukarıda sayılan (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin bildirilmesini isteme, g) münhasıran otomatik sistemler ile analiz edilmesi nedeniyle aleyhime bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme, ğ) kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme haklarına sahip olduğu konularında detaylı ve ayrıntılı bir şekilde bilgilendirildiğini kabul ve beyan etmekte olup, Müşteriler Şirket’in tarafından kişisel verilerinin sözlü, yazılı, görsel veya elektronik ortamda toplanabileceğini ve işlenebileceğini bilmekte olduğunu ayrıca kabul ve beyan etmektedirler.

Tarafınıza ait kişisel verilerin elde edilmesi, depolanması, kaydedilmesi, muhafaza edilmesi, değiştirilmesi olmak üzere verilerin ne şekilde işlendiğine dair bilgileri, veriyi sorumlusu olarak bu şirketten alabilir; verilerinizin değiştirilmesini, silinmesini talep edebilirsiniz.

Sizinle ilgili bilgileri yalnızca toplanma amacı için gerekli olması veya her türlü sözleşme veya yürürlükteki kanunlar tarafından zorunlu kılınması ölçüsünde saklamak için tüm makul tedbirleri alıyoruz. Kanun icabı daha uzun bir saklama süresinin gerekli kılınmadığı ya da buna izin verilmediği takdirde kişisel bilgilerinizi işbu site Politikasında özetlenen amaçları yerine getirmek üzere gerekli olan süre boyunca saklayacağız.

Hizmetlerimiz kontrolümüz dışındaki üçüncü taraf web sitelerine ve hizmetlere bağlantılar verebilirler. Web siteleri veya sair hizmetler tarafından toplanan bilgilerin güvenliğinden veya gizliliğinden sorumlu değiliz. Bu konuda dikkatli olmanız ve kullandığınız üçüncü taraf web siteleri ve hizmetleri için geçerli gizlilik bildirimlerini okumanız önerilir.

Sitede bu kuralların onaylandığına dair ayrı bir işlem olmasa dahi bu siteyi kullanarak yukarıda belirtilen yasal uyarıları tamamen ve çekincesiz olarak ve gizlilik kurallarını da kabul etmiş olursunuz.

6.Yeni Ürünün Geliştirilmesi ile İlgili Öneriler Hakkında

İnternet aracılığıyla bize ilettiğiniz her tür yorum, öneri, fikir, grafik ve sair bilgiler, Bu şirket tarafından, size veya başka herhangi bir kişiye herhangi bir ödeme yapılmaksızın, ticari veya gayri ticari bir amaçla kullanılabilecektir. Bu şirket, kendilerine iletilen bu tür bilgileri gizli tutmak zorunda değildir.

Şirket, yeni ürünlerin geliştirilmesinde, pazarlama ile ilgili olarak fikir, not, konsept veya bunun dışındaki önerileri (Aşağıda ‘Önerileriniz’) olarak adlandırılacaktır. Bütün öneriler, aşağıdaki noktalar anlaşıldıktan sonra, ekli maddeler uygulanacağı için lütfen bunlara önceden anlayış gösterin.

Önerilerinize ilişkin olarak, şirket, gizlilik yükümlülüğünü almamaktadır.

Önerilerinize ilişkin olarak, şirket, araştırma yapma veya değerlendirme yükümlülüğünü almamaktadır.

Şirket, geliştirdiği fikirlerle müşterilerden olan önerilerin hepsi veya bir bölümünün benzemesi durumunda bile, öneriyi yapan müşteriye karşı herhangi bir yükümlülüğü üstlenmez.

18 yaşından küçüklerin, Bu şirkete ait web sitelerine velileri veya vasilerinden izin almaksızın öneri vermelerinden bu şirket sorumlu tutulamaz.

7.Link Siteleri Hakkında

Bu site veya bu siteye linkleri koyan üçüncü şahısların web sitelerinin (aşağıda ‘Link Sitesi’) olarak adlandırılacaktır. İçeriği ve link sitesinin kullanımında oluşan bütün hasarlarla ilgili olarak, şirket herhangi bir sorumluluğu üstlenmez. Bu sitenin linki ilke olarak bağımsız olsa da, link yapılan Web sitesinin içeriği (Kamu politikalarına karşı olma gibi) linkin yöntemi hakkında öncesi veya sonrasına bağlı olmaksızın, linki reddetme durumları olabilir.

8.Çerezler(Cookie)

Bu sitede,bir sonraki hedeflerde Çerez (cookie) olarak belirtilen tekniği kullanma durumları vardır. Bu site, her kullanımında sizi tanımak ve kullanımınızı kolaylaştırmak için bilgisayarınıza “cookie” yükleyebilir. “Cookie” yüklenmesini reddedebilirsiniz. Bu şirket, “cookie” vasıtası ile edindiği bilgileri üçüncü kişilerle yasal zorunluluk olmadıkça paylaşmayacaktır.

Çerez dosyasının yapısı, içeriği ve teknik özellikleri bu şirket tarafından belirlenebilir ve Kullanıcıya önceden bildirmeksizin değiştirilebilir. Müşteriler bu siteyi tekrar ziyaret ettikleri zaman, daha kullanışlı bir şekilde bu siteyi kullanabilmeleri için, Bu sitenin kulanımını ölçmek/analiz yapmak için, Müşterilerin çerezi yayınlayan içeriği ziyaret etme durumunda, müşterilerin bilgisayarına kurabiye kayıt olsa da, kaydedilen bilgiler, müşterileri bireysel olarak ayırt edici bilgiler kesinlikle yer almamaktadır. Müşteriler kendileri tarayıcının kullanımını değiştirmeyle, çerezin alımlarını reddedebilir. Ama, bu durumlarda, bu sitenin bir bölümünün kullanılmama durumu olabilir.

Hizmetlerimize erişim sağlayarak ve Hizmetlerimizi kullanarak, cihazlarınızda çerezlerin, diğer yerel saklama teknolojilerinin, web işaretlerinin ve diğer bilgilerin saklanmasına ve ayrıca söz konusu çerezlere, diğer yerel saklama teknolojilerine, web işaretçilerine ve diğer bilgilere tarafımızca ve yukarıda belirtilen üçüncü taraflarca erişim sağlanmasına onay veriyorsunuz. Bu sebeple işbu site politikasının tarafınızca dikkatle okunmasını tavsiye ederiz. Burada yazan bilgiler kapsamında yapılacak iş ve işlemlere tarafınızca onay verilmiş olacağından Şirket’in herhangi bir sorumluluğu doğmayacaktır.

Ayrıntılı bilgi
Her türlü sorunuz için lütfen bizimle aşağıdaki adresten iletişime geçiniz:
http://www.ajinomoto.com.tr/bize-ulasin
Örgen Gıda San ve Tic. AŞ.
İzmir / TÜRKİYE
35310 PBX
orgengida@orgengida.com.tr